En kvalitetsmæssig mærkevare til de individuelle typer

Arkitekttegnet hus Vejle

Vi har siden 1960 stået bag mere end 5000 byggerier i Jylland og på Fyn. Vores primære produkt i virksomhedens første mange år var billige typehuse. Efter 1976 gik vi i markedet med en filosofi om at tilbyde individuelle huse til de samme lave priser som kendetegner typehuse.

Skal du til at realisere dine drømme om nybyggeri og bor du i Vejle eller området omkring Vejle, så kontakt os for at aftale et gratis uforpligtende møde på 7573 1377 eller via kontaktformularen nederst på denne side.

Første møde er altid gratis

Hos os er det første møde altid gratis og uforpligtende. Vi udarbejder meget gerne et skitseforslag samt finder en overslagspris, så du får en idé om de økonomiske aspekter ved at hyre Give Huset som arkitekt til dit byggeri.

Miljø- og energirigtige materialer

Vores løsninger er sunde og bo i og samtidigt også gode for miljøet.

Kvalitet i alle byggeriets faser

Arkitektfirmaet Give Huset A/S benytter sig altid af de samme håndværksmestrer. Håndværksmestrer vi ved er garanter for den højeste kvalitet. Det er vores håb at være det foretrukne valg af arkitekt, hvis du har søgt billig arkitekt Vejle eller billige typehuse Vejle og samtidigt ønsker kvalitet.

Se vores tegninger

Under fanebladet “streger” kan du finde eksempler på skitsetegninger og finde billeder af nogle af vores løsninger. Kontakt os uforpligtende for et gratis møde på 7553 1377.

Aftal et møde i tegnestuen