Sunde huse – for dig og for miljøet

For os er det ikke bare vigtigt at vores huse opfylder gældende regler og krav. Vi går også meget op i, at vores huse er bygget med energi- og miljørigtige materialer, sådan at vores huse både er sunde for miljøet og for dem der skal bo i dem. Vi følger konstant med i den nyeste udvikling, sådan at vi sikrer, at vores huse hele tiden bliver rustet bedst muligt til fremtiden. Hos os er der derfor også altid mulighed for at få bygget jeres drømmehus med alternative varme- og energikilder, så I kan gå fremtiden i møde, uden store bekymringer for stigende energipriser.

Rådgivning og forsikring

Tryghed er altafgørende, når man skal i gang med så vigtigt et projekt som husbyggeri. Det er jo ens fremtidige hjem, der er på spil. Derfor kan du være forvisset om, at vi tager os den nødvendige tid til at yde den optimale rådgivning undervejs. Projektet skal på ingen måde hastes igennem – du skal være med hele vejen, uden at tabe pusten undervejs. Vi har derudover alle de nødvendige forsikringer på plads, så der på alle måder er tale om en sikker handel.

Hvad er ikke medregnet

Til alle vores standardpriser skal der tillægges udgifter til stikledninger (ledninger/rør fra og omkring hus til skel), tilslutningsafgifter, gulvbelægning i værelser, stue, køkken og alrum, hvidevarer, byggesagsgebyr ifm. byggeansøgning, geotekniske undersøgelser og udgravningskontrol, gartner- og belægningsarbejde, samt eventuel landinspektør afsætning/attest (hvis dette kræves af den stedlige byggemyndighed).

Kørselstillæg til håndværkere, såfremt afstanden er følgende:
Afstand fra 60 til 80 km fra Give, tillægges 3%
Afstand fra 80 til 100 km fra Give, tillægges 5%
Afstand 100 til 125 km fra Give tillægges 7%

Styring og betaling

Styring og koordinering af byggerierne udføres fra start til slut af Arkitektfirmaet Give Huset A/S. Vores byggerier udføres altid i fagentrepriser med faste fagentreprenører, som vi ved vi kan stå inde for. Betaling af byggerierne udføres som ratebetalinger jf. en rateplan, som udarbejdes af Arkitektfirmaet Give Huset A/S og godkendes af bygherre inden opstart af byggeriet. Alle aftaler og arbejder udføres fra fagentreprenørenes side jf. AB 18 forenklet, og alt rådgiverarbejde udført af Arkitektfirmaet Give Huset A/S udføres iht. ABR 18 forenklet.

Skitseforslag og overslagspris

Hos Arkitektfirmaet Give Huset A/S er første møde inkl. skitseforslag og overslagspris, altid gratis og helt uforpligtende. I tilfælde af flere møder, med følgende skitseforslag og overslagspriser, forbeholder vi os dog ret til at fakturere minimum 5.000 kr. inkl. moms pr. udført skitse. Hertil skal det understreges, at skitseforslag mv. kun faktureres, hvis sagen ikke skal udføres gennem os, eller hvis sagen annulleres. Ophavsretten på alle udleverede tegninger og skitser tilhører Arkitektfirmaet Give Huset A/S. Frikøb af rettigheder til videre brug af et skitseforslag starter fra 25.000kr stykket

Aftal et møde i tegnestuen