De første grundprincipper

Arkitektfirmaet Give Huset A/S’ historie starter helt tilbage i 1960, hvilket gør os til det ældste typehusfirma i branchen og vi har siden firmaets start bygget over 5000 huse, fordelt i Jylland og på Fyn.

Ved firmaets begyndelse i 1960, var filosofien for firmaets stifter, Jens Sandgaard Pedersen, at man skulle kunne opføre et hus på egen grund for samme pris, som det ville koste en familie, at bo i et almennyttigt boligbyggeri. Denne filosofi førte Jens Sandgaard Pedersen ud i livet med et 82 m2 typehus – og dette var startskuddet til en historie, som nu har over 60 år på bagen.

Individuelt byggeri til typehuspris

Frem til 1976 opførte vi kun deciderede typehuse, men efter Jens Sandgaard Pedersens søn, Carlo Sandgaard Pedersen, i 1976 overtog firmaet, begyndte han at arbejde mere i en retning af individuelle huse, som blev tilpasset den enkelte families behov og ønsker, samtidig med at prisen blev holdt nede på de lave “typehus” priser.

Derved opstod sloganet “Individuelt byggeri til typehuspris” hvilket er det firmaet stadig arbejder efter.

Erfaring og knowhow = kvalitetshuse

Firmaet har et erfarent, troværdigt og professionelt personale, og firmaet har valgt en stabil arbejdsgang, der sikrer at alle medarbejdere har kendskab til tidligere, igangværende og fremtidige byggerier.
Gennem mange år har vi fastholdt samarbejdet med de samme håndværksmestre, hvilket vi mener giver den nødvendige kvalitet, stabilitet og kontinuitet.

Arkitektfirmaet Give Huset A/S vil med vores varemærke Give Huset®, altid være garant for individuelt kvalitetsbyggeri til konkurrencedygtige priser.

Rasmus M. Piihl overtager virksomheden

For at sikre firmaet nye kræfter til fremtiden blev der i 2011 indgået aftale mellem Carlo Sandgaard Pedersen og Rasmus M. Piihl omkring et glidende generationsskifte i firmaet, og d. 1. april 2013 overtog Rasmus M. Piihl det fulde ejerskab af firmaet.

Målsætningen for firmaet er fortsat at bygge mellem 30 og 50 huse om året. Husene bygges efter det samme sikre koncept, som Give Huset® har kørt efter siden 1960. Konceptet har holdt i over 60 år gennem både op- og nedgangstider. Vi mener derfor også, at vi fortsat kan tilbyde et af landets sikreste løsninger, som skaber tryghed og kvalitet for alle vores kunder – uanset byggetidspunktet.
Kontakt os for et møde allerede i dag!

Første møde af 1 times varighed vedr. nybyg og indenfor vores åbningstider er gratis og inkl. 1 stk. planskitse forslag og 1 stk. overslagspris.

Aftal et møde i tegnestuen