Individuelt byggeri til “typehus” pris

På udkig efter en dygtig arkitekt eller gode bud på typehuse, og skal projektet udføres i Esbjerg? Vi leverer kvalitetsbyggeri til meget fordelagtige priser. Give Huset A/S arbejder målrettet mod at blive det firma der foretrækkes af dig der søger arkitekt Esbjerg eller typehuse Esbjerg. Kontakt os uforbindende og lad os give dig et bud på, hvordan vi sammen kan skabe din drømmebolig. Ring til os på telefon 7573 1377.

Første møde er gratis

Hos Give Huset A/S skal du ikke betale for det første møde og vi udarbejder gerne skitser og prisoverslag så du selv kan få en fornemmelse af om vi er den rigtige samarbejdspartner for dig.

Over 5000 huse fordelt i Jylland og på Fyn

Som arkitekt har vi stået bag mere end 5000 huse overalt i Jylland og på Fyn. Siden 1960 har vi bygget typehuse, dette gør os til det ældste firma i branchen som tilbyder typehuse. Siden 1976 blev vores koncept udvidet til individuelle huse der tager mere udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. Men vi har også med de nye huse fastholdt samme attraktive priser som på vores typehuse.

Et godt hold

Vi har det helt rigtige hold til altid at sikre vores kunder et succesfuldt byggeprojekt. Vi har kompetencen og erfaringen, og alle vores medarbejdere har indsigt i fremtidige, igangværende og tidligere byggerier.

Igennem vores mangeårige virke har vi kontakt til et stærkt netværk af håndværksmestrer. Dette netværk sikrer vores kunder høj kvalitet.

Arkitekt eller typehuse?

Er du i tvivl om du skal vælge en løsning med en arkitekt eller om du skal vælge et af de mange typehuse der findes på markedet? Du tænker måske sådan på det, at typehuse er den billigste løsning, hvor en løsning med en arkitekt giver dig større mulighed for selv at præge huset? Hos os får du begge dele!

Du får en ægte arkitektløsning til den lave pris som du kender fra typehuse. Vi har den helt rigtige løsning til dig, hvad enten du har søgt typehuse Esbjerg eller arkitekt Esbjerg.

Hør mere eller se eksempler på vores mange projekter her på vores hjemmeside.

Kontakt os for at aftale et gratis uforpligtende møde på 7573 1377 eller via nedenstående kontaktformular.

Aftal et møde i tegnestuen