Country-linjen

Klassiske huse i halvanden eller 2 plan, med høj rejsning, kviste og karnapper. Denne type hus er typisk til den kræsne familie, der ønsker en gennemført stilløsning med højt til loftet. Aftal et møde med vores arkitekt, der ud fra jeres ønsker vil udarbejde et skitseforslag – det er gratis og helt uforpligtende. Ring til os på 75 73 13 77, eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Fra murermesterhus til patriciavilla

Vores Country-linje indeholder alle typer af boliger i halvanden og 2 plan: Fra det charmerende bondehus til den statelige herskabsbolig, og fra det bundsolide murermesterhus til den elegante patriciavilla.

Miljø og energi

Når Give Huset står for projektet, så er du garanteret et skarpt fokus på miljøet og de energirigtige løsninger. Vi vælger altid materialer, der gør husene så sunde som muligt – både for miljøet og for dem, der skal bo i dem. Derudover har vi stor erfaring med at installere alternative energikilder, hvis du skulle have ønske herom.

Et væld af muligheder

Husene i vores Country-linje byder bl.a. på en integreret og isoleret garage, samt et væld af andre muligheder for den aktive familie. Stilen gør sig godt såvel for enden af en markvej, som i et villakvarter.

Kontakt os, så laver vi et skitseforslag til jeres drømmehus.

Aftal et møde i tegnestuen