Arkitektfirmaet Give Huset A/S

Arkitekttegnet hus Horsens

Siden 1960 har vi bygget mere end 5000 huse i Jylland og på Fyn. Vores filosofi var i starten, at man skulle kunne opføre et hus på egen grund til den samme pris som det koster en familie at bo i almennyttigt boligbyggeri. Frem til 1976 var vores primære produkt således super billige typehuse. Fra 1976 påbegyndte vi en strategi, hvor vi arbejdede i retning af individuelle huse, tilpasset de enkelte familier, samtidigt med at vi fastholdte de lave “typehus” priser.

Er du på jagt efter en arkitekt der kan tilbyde dig en individuel løsning til attraktive priser der matcher priserne fra typehuse, så kontakt os uforpligtende og lad os give dig et prisoverslag på dit drømmehus. Ring til os på 7573 1377.

Gratis og uforpligtende 1. møde

Har du søgt typehuse i Horsens eller arkitekt i Horsens? Lad os hjælpe dig og vise, hvorfor vi er det rigtige valg. Vi tilbyder gratis førstemøde, ligesom vi gerne udarbejder 1. skitse og kommer med en overslagspris, ganske gratis og uforpligtende.

Kontakt os for at aftale et gratis uforpligtende møde på 7573 1377 eller via nedenstående kontaktformular.

Miljø

Vi sikrer, at vores huse altid bygges i miljø- og energirigtige materialer. Vores huse bygges altid med tanke miljøet, og er sunde for de mennesker der skal bo i dem.

Arkitektfirmaet Give Huset – fra start til slut

Arkitektfirmaet Give Huset A/S sikrer kvalitet i alle byggeriets faser. Vi benytter altid de samme faste håndværkere. Dette er vigtigt for at sikre den højeste kvalitet i vores byggerier. For dig der er på jagt efter kvalitetsbyggeri i eller omkring Horsens, har vi det helt rigtige netværk af håndværkere til at sikre dig byggeri i høj kvalitet.

Se vores brochure

Under fanebladet “brochure” kan du finde eksempler på vores byggeri. Er du interesseret kan vi gratis og uforpligtende og i samarbejde med dig tegne en skitse af jeres nye hus. Kontakt os for et møde på 7553 1377.

Aftal et møde i tegnestuen