Individuelt hus til “typehus” pris

Arkitekttegnet hus Skanderborg

Er du på udkig efter en dygtig arkitekt eller gode bud på typehuse, og skal projektet udføres i Skanderborg? Give Huset A/S leverer kvalitetsbyggeri til meget fordelagtige priser. Vi arbejder målrettet på at blive det firma der foretrækkes af dig der søger en arkitekt eller typehuse i Skanderborg.

Kontakt os og lad os give dig et bud på, hvordan vi sammen kan skabe din drømmebolig i Skanderborg. Ring til os allerede i dag på telefon 7573 1377.

Det første møde er gratis

Hos Give Huset A/S skal du ikke betale for det første møde og vi udarbejder gerne skitser og et prisoverslag, så du kan få en fornemmelse af, om vi er den rigtige samarbejdspartner for dig.

Mere end 5000 huse fordelt i Jylland og på Fyn

Som arkitekt har vi stået bag mere end 5000 huse i Jylland og på Fyn. Siden 1960 har vi bygget typehuse, hvilket gør os til det ældste firma i branchen som tilbyder løsninger med typehuse. I 1976 blev vores koncept udvidet til individuelle huse, men vi har hele tiden holdt fast i de samme attraktive priser som på vores typehuse.

En Arkitekt eller typehuse?

Har du svært ved at finde ud af, om du skal vælge en løsning med en arkitekt eller om du skal vælge et af de mange typehuse der findes på markedet? Du ser det måske sådan, at typehuse er den billigste løsning, hvor en løsning med en arkitekt giver dig større mulighed for selv at sætte dit præg på huset? Hos os kan du få begge dele!

Du får en ægte arkitektløsning til den lave pris som du kender fra typehusene. Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om muligheden for at realisere din boligdrøm i Skanderborg.

Ring til os på 7573 1377 eller skriv til os via nedenstående formular

Aftal et møde i tegnestuen