Et kvalitetshus til den rigtige pris?

Arkitekttegnet hus i Kolding, Fredericia og Vejen

Vi bygger individuelle huse til “typehus” pris. Har du søgt arkitekt Kolding eller typehuse Kolding? Hvis du leder efter et arkitektfirma der er garant for individuelt kvalitetsbyggeri til konkurrencedygtige priser, så er Give Huset A/S det rette valg. Vi bestræber os på at være det foretrukne arkitektfirma for dig der har søgt arkitekt Kolding eller typehuse Kolding.

Kontakt os uforpligtende og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at føre dine boligdrømme ud i livet på 7573 1377.

Første møde er altid gratis

Hos os er det første møde altid gratis og uforpligtende. Vi udarbejder meget gerne et skitseforslag samt finder en overslagspris, så du hurtigt får en idé om de økonomiske aspekter ved at hyre Give Huset som arkitekt til dit byggeri.

5000 typehuse i Jylland og på Fyn

Vi har bygget typehuse helt tilbage fra 1960, hvilket gør os til det ældste arkitektfirma der tilbyder typehuse i branchen. Siden 1976 har vi tilbudt individuelle huse der er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Men vi har holdt fast i det samme prisniveau som på typehuse.

Et dygtigt og yderst erfarent hold

Vi er et stærkt hold bestående af erfarne og top professionelt medarbejdere. Alle vores folk har kendskab til tidligere, igangværende og fremtidige byggerier.

Typehus eller arkitekttegnet hus i Kolding, Fredericia og Vejen?

Overvejer du, hvilken løsning der er rigtig for dig? Er du mest til et individuelt hus tegnet af en arkitekt, men kigger du typehuse, fordi det er den billigste løsning? Hos Give Huset A/S får du en rigtig arkitektløsning til de lave priser som er kendetegnende for typehuse.

Kontakt os for at aftale et gratis uforpligtende møde på 7573 1377 eller via nedenstående kontaktformular.

Aftal et møde i tegnestuen