Arkitekt til “typehus” priser

Arkitekttegnet hus Herning

På udkig efter god kvalitet, fleksibilitet og lave priser? Vi arbejder hårdt for at blive det foretrukne valg, når der søges efter typehuse i Herning eller en arkitekt i Herning. Vi tilbyder fleksible arkitektløsninger til de samme lave priser der kendetegner typehuse. Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvorfor du skal vælge Give Huset A/S, hvis du har søgt arkitekt Herning eller typehuse Herning – ring på 7573 1377.

Skitseforslag og overslagspris, gratis og uforpligtende

Det første møde med skitseforlag og overslagspris er gratis og ganske uforpligtende.

Kvalitet siden 1960

Vores historie går helt tilbage til 1960 og vi har som arkitekt siden firmaets start stået bag mere end 5000 huse. Vi startede med udelukkende at bygge typehuse, men efter 1976 rettede vi fokus mod individuelle løsninger til de enkelte kunder. Vi fastholdt dog de lave priser fra typehusene.

Styring og betaling

Arkitektfirmaet Give Huset A/S varetager styring og koordinering fra byggeriets start til slut. Har du valgt en løsning med Give Huset som arkitekt, udføres byggeriet altid i fagentrepriser med de samme faste håndværkere. Betalingen for byggeriet foregår i ratebetalinger.

Nyt arkitekttegnet hus i Herning?

Se eksempler på vores byggerier her på hjemmesiden. Vi vil meget gerne mødes uforpligtende for sammen at anskueliggøre, hvordan dine drømme kan blive til virkelighed med Give Huset. Gennem konsekvent fokus på kvalitetsarbejde, fleksibilitet og lave priser vil vi være det firma der vælges, når der søges efter typehuse Herning eller arkitekt Herning.

Kontakt os for at aftale et gratis uforpligtende møde på 7573 1377 eller via nedenstående kontaktformular.

Aftal et møde i tegnestuen