Arkitekttegnede typehuse i Billund

Vi bygger individuelle kvalitetshuse til “typehus” pris.

Arkitekttegnet hus Billund

Har du søgt arkitekt Billund eller typehuse Billund? Leder du efter et arkitektfirma der er garant for individuelt kvalitetsbyggeri til konkurrencedygtige priser? Hos Give Huset A/S vil vi være det foretrukne arkitektfirma for dig der har søgt arkitekt Billund eller typehuse Billund. Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at føre dine drømme ud i livet på 7573 1377.

Første møde gratis

Hos os er det første møde altid helt gratis og vi udarbejder meget gerne et skitseforslag samt finder en overslagspris, så du hurtigt og uforpligtende får en idé om de økonomiske aspekter ved at hyre Give Huset som arkitekt på dit projekt.

Over 5000 huse i Jylland og på Fyn

Vi har bygget typehuse siden 1960, hvilket gør os til det ældste arkitektfirma der tilbyder typehuse i branchen. Siden 1976 har vi tilbudt individuelle huse tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Men vi har fastholdt samme prisniveau som på typehuse.

Et dygtigt og erfarent hold

Vi har et stærkt hold bestående af et erfarent og top professionelt personale. Alle vores medarbejdere har kendskab til tidligere, igangværende og fremtidige byggerier.

Vi har gennem vores mangeårige virke opbygget en stærk kreds af håndværksmestrer. Dette er nødvendigt for at kunne garantere vores kunder den kvalitet vi altid har været garant for.

Typehuse eller arkitekttegnet?

Har du overvejelser om, hvilken løsning der er rigtig for dig? Skal du finde en løsning blandt de mange firmaer der tilbyder typehuse, fordi det er den billigste løsning? Eller vil du finde en dygtig arkitekt der kan sikre dig et byggeri der tager udgangspunkt i dine specifikke drømme og dine behov? Hos Give Huset A/S får du en rigtig arkitektløsning til de lave priser som er kendetegnende for typehuse.

Kontakt os for at aftale et gratis uforpligtende møde på 7573 1377 eller via nedenstående kontaktformular.

Aftal et møde i tegnestuen