En arkitekt til “typehus” priser

På udkig efter både god kvalitet, fleksibilitet og en lav pris? Vi arbejder hårdt for at blive det foretrukne valg, når der søges efter typehuse i Århus eller en arkitekt i Århus.

Arkitekttegnet hus Århus

Vi tilbyder fleksible arkitektløsninger til samme lave priser som kendetegner typehuse. Kontakt os og hør mere om, hvorfor du skal vælge Give Huset A/S til dit projekt i Århus – ring til os på 7573 1377.

Skitseforslag og tilbud, gratis og uforpligtende

Det første møde inklusive skitseforlag og overslagspris er helt gratis og uforpligtende.

Kvalitetsbyggeri siden 1960

Vores historie går helt tilbage til 1960, hvor vi startede med at bygge typehuse og siden da, har vi som arkitekt stået bag mere end 5000 huse. I starten byggede vi udelukkende typehuse, men efter 1976 rettede vi fokus mod individuelle løsninger. Vi fastholdt dog de lave priser kendt fra typehusene.

Vi tager styringen

Arkitektfirmaet Give Huset A/S varetager styring og koordinering af byggeriet fra opstart til afslutning. Har du valgt en løsning med Give Huset som arkitekt, udføres dit byggeri altid i fagentrepriser med de samme faste håndværkere.

Nyt arkitekttegnet hus i Århus?

Vi vil meget gerne mødes helt uforpligtende for sammen at anskueliggøre, hvordan dine drømme kan blive til virkelighed med Give Huset. Gennem fokus på kvalitetsarbejde, fleksibilitet og lave priser vil vi være det firma der vælges, når der søges efter typehuse i Århus eller arkitekt i Århus.

Kontakt os for at aftale et gratis uforpligtende møde på 7573 1377 eller via nedenstående kontaktformular.

Aftal et møde i tegnestuen